ribaki_v1_02.jpg

Тестування Crazy Fish VIBRO FA, ACTIVE SLUG, ANGRY SPIN

Віктор Загинайко

Имя: Віктор
Фамилия: Загинайко
Дата последнего входа: 30.11.2013 10:59:06
Дата регистрации: 26.11.2013 23:37:33
Страна: Украина
Область / край: Кіровоградська область
Город: смт. Олександрівка
Способы ловли: Спиннинг, Фидер, Поплавок, Мормышка, На живца
Віктор Загинайко -> Всем, Проведение конкурса отчётов "Spinn Lures"
Тестування Crazy Fish VIBRO FA, ACTIVE SLUG, ANGRY SPIN
Плануючи недільню рибалку, я робив основний акцент на ловлю щуки, з метою протестувати мої нові придбання, а саме приманки Crazy Fish VIBRO FA , ACTIVE SLUG, ANGRY SPIN. Прокинувшись в неділю о шостій годині ранку і привівши себе в порядок я поспішив за автомобілем. По дорозі зустрів свого напарника по рибалці Андрія, і ми вирішили сьогодні разом порибачити.


Вирушили на щучий ставок, який знаходиться на границі Кіровоградської області і Черкаської. Розташований він в красивій балці, яку з одної сторони підпирає ліс , а з іншої поле .

Приїхавши на місце ми зраділи , що нікого крім нас не має. Швидко зібравшись , ми зробили пару фоток на пам’ять і пішли на дамбу ловити щуку.


Але нашій риболовлі там не судилося відбутися , із за заборони арендаря на вилов риби. Тому я разом з Андрієм покидаю омріяний ставок і їдемо в село Стара Осота, попитати щастя в ловлі окуня .


Через якихось 15-ть хвилин ми на місці, швиденько збираємо спінінги, я ставлю на трьох грамову "чебурашку" приманку Crazy Fish- POWERMACE.

Перший закид, і на середині проводки на крючок сідає невеличкий окунець. Фото на пам’ять і окунець повертається до дому.

Це нас з Адрієм обрадувало і ми надіялись на непогану рибалку, але подальші закиди не принесли покльовку. Тому я вирішив з допомогою POWERMACE перевірити водну акваторію біля дамби на предмет активного окуня. Пройшовши приблизно 100 метрів і перевіривши 5-ть точок я виудив ще два окунця .


Так дійшовши до мілководдя , яке знаходиться на лівому вуглі ставка, я нарешті натрапив на рибу. За 5-ть хвилин в мене було декілька покльовок , одну з яких я реалізував , а потім окунь відкусив моєму POWERMACE хвіст , тому я вирішив поставити NANO MINNOW на який виудив, ще пару окунців . В цей час до мене підійшов Андрій і ми вирішили з ним їхати в село

Бірки щоб половити щуку, але біля нас проїхали місцеві рибаки , які спитали в мене :

-Ну як ловиться ?
-Я відповів , що поганенько !

Тоді один з хлопців похвалився , що вчора вловив тридцять окунів на іншому березі ставка. Тому я вирішив ще трохи порибачить, змінив NANO MINNOW на POWERMACE і не пожалів про це. В цей час почався справжній окунячий жор, окунці сідали на гачок майже кожну проводку, і от на одній із проводок я почув сильний удар в руку, спінінг зігнувся дугой та почав пищати фрикціон, риба не збиралася так просто здаватись. З допомогою Андрія я витягнув чималенького окуня, вагою приблизно 250 грам . Невеличка фото сесія і окунь іде в пакет від Crazy Fish.


Ну, а я далі продовжую рибалити, окунь вже став не таким активним , але через кожні 5-ть проводок на гачок сідав невеличкий окунець . Згодом кльов геть зійшов нанівець і кожну рибину приходилось довго вимучувати. Приймаємо рішення їхати в с. Бірки на щуку, доходячи до машини зустрічаємо вищевказаних рибаків , питаємо про результати. Похвалитися їм сильно нічим, на двох вони вловили три окунця. Спонтанно пропоную провести їм міні змагання на 30 хвилин, вони погоджуються і ми всі ідемо на кльову точку . Перший закид і я витягую невеличкого окунця.

За пів години в мене було ще чотири покльовоки , але окунь сходив біля берега. Витягнувши ще одного окуня я виграв імпровізоване змагання, а мої суперники вловивши під кінець по одному окуню достойно завершили змагання . Підвівши підсумки я ще більше почав вірити в приманки Crazy Fish, адже мої суперники ловили і на воблери, і на віброхвости та бльосни , але не змогли мене обловити. Окунь добре лише реагував на Crazy Fish POWERMACE і NANO MINNOW. На цій позитивній ноті , будучи повністю собою задоволеним і своїми приманками я поїхав далі шукати зубасту красуню …

На проведение конкурса отчётов "Soft Lures"




Предложение сотрудничества для блоггеров


3.jpg



Новые водоёмы и места отдыха

 


Экипировочный центр туристического снаряжения "Турбаза"



Новые товары и услуги на барахолке 

все предложения...


09.01.2022 14:09:53 Ловля рыбы на мормышку
В группе размещаются отчёты и микроблоги о ловле рыбы зимой на мормышку
08.01.2022 14:04:37 Отвесное блеснение и балансир
Отчёты и микроблоги о ловле рыбы на балансир, методом отвесного блеснения, а также чертика и балду

Все группы